PANARDINAMAS VANDENS SIURBLYS TWP 4025 E

Atsiliepimų nėra. Būk pirmas!
Kiekis:
Pristatymas per 5-10 d.d.
Prekės kodas: TWP 4025 E

Užterštas vanduo namuose, soduose ir šuliniuose turėtų būti išpumpuotas kuo greičiau ir efektyviau - idealiai tinka kruopščiai tvirtam ir galingam povandeniniam nuotekų siurbliui TWP 4025 E. Jis įveikia kiekvieną iššūkį ir transportuoja vandenį iki 25 milimetrų nešvarumų dalelių.

 

Nuotekų povandeninis siurblys TWP 4025 E patikimai tiekia iki 7 500 litrų užteršto vandens per valandą, kai energijos suvartojimas yra 400 vatų. Užtvindytuose rūsiuose ir gyvenamosiose patalpose galima greitai susipažinti su jų pagalba, statybos ir kanalizacijos duobės gali būti išpumpuojamos taip pat efektyviai kaip ir tvenkinys vandens, baseinai ar cisternos. Vandens išplaukimas iš ežerų, tvenkinių ir upių vejos purkštuvams ar kompleksinėms drėkinimo sistemoms gali būti atliekamas greitai ir lengvai, nes jų didelis srautas. Žinoma, TWP 4025 E povandeninis siurblys taip pat tinka gabenti skaidrų vandenį.

 

Tvirta ir patvari kokybė

TWP 4025 E taip pat yra gerai įrengtas ilgam darbui, nes jame yra variklis kuriam nereikia priežiūros, taip pat integruotas perkaitimo šiluminės apsaugos kontūras. Panašiai, aukštos kokybės keramikos mechaninis sandariklis ir mažo nusidėvėjimo velenas užtikrina itin ilgą tarnavimo laiką.

 

TWP 4025 E nepralaidus vandeniui ir atsparus smūgiams plastikinis korpusas tinka povandeniniam naudojimui iki 5 metrų gylio. Jau nuo 90 mm vandens lygio gali būti įrenkamas tvirtas siurblys ir jis pradeda rinkti purviną vandenį, tada įrenginys siurbia likusį vandens lygį iki 35 mm įsiurbimo aukščio.

 

Esant naudojimo gyliui iki 5 metrų, siurblys sugeba perkelti vandenį į kitą aukštesnį aukštą, taigi ir iš namo, kai po potvynių rūsys yra po vandeniu.

 

TWP 4025 E derina funkcinę įvairovę ir lengvą tvarkymą

„TWP 4025 E“ neribotai užrakinamas plačiakampio jungiklis suteikia galimybę pasirinkti tarp automatinio ir rankinio nepertraukiamo veikimo. Automatiniame režime iš anksto nustatytas vandens lygis užtikrina, kad įtaisas įjungiamas ir išjungiamas. Automatiniame režime apsauga nuo sauso veikimo automatiškai nustoja pumpuoti, jei vandens lygis per žemas. Kita vertus, jei plūdinis jungiklis yra užfiksuotas horizontaliai nepertraukiamai veikiančioje padėtyje, įrenginys veikia nuolatiniu režimu.

 

Universalios jungtys 25 mm ir 32 mm vidiniam skersmeniui, taip pat 1 '' ir 1½ '' srieginės jungtys leidžia lengvai jungtis su kitomis žarnomis ir vamzdžių jungtimis. Kampo adapteris gali būti nustatytas įvairiose pozicijose, kaip reikalaujama, kad žarnos ir vamzdeliai taip pat galėtų eiti lygiagrečiai grindims. Tvirta ergonomiška laikymo rankena papildomai palengvina kompaktinio povandeninio nuotekų siurblio valdymą ir yra taip pat kaip įrenginio suspensija tiekiamai nailono virvei. Dėl 10 metrų jungiamojo kabelio, greitai sumontuojamas siurblys ir su tvirtinimo lynu.

 

TÜV sertifikuota kokybė

Naudodamiesi TWP 4025 E, Jūs visada dirbsite saugiai, nes Jūs gausite šį PNP drenažo siurblį su TÜV sertifikuota kokybe, nes tai garantuoja didelę vertę, saugumą ir funkcionalumą.

 

 

Prekės ženklo kokybės ir kainos pranašumas

Patikima, galinga ir tinka sudėtingiausioms reikmėms: tai Trotec povandeninių nuotekų siurblių savybės. Dėl jų galios jie netgi gali patenkinti ypatingus poreikius. Aukštas našumas tviriems pritaikymams, nes „Trotec“ - tai ženklo kokybė ir profesionalūs sprendimai, puikiai atitinkantys kainą!

 

SPECIFIKACIJOS:

Galingas 400 vatų galios, leidžianti pumpuoti iki 7 500 litrų per valandą iš 5 metrų gylio

Idealiai tinka vandens ištraukimui, taip pat siurbimui, pvz. baseinams, rūsiams, lietaus statinėms, sodo tvenkiniams, mažoms statybinėms duobėms, potvyniams.

Galite lengvai išvalyti švarų ir purviną vandenį, kuriame yra ne daugiau kaip 25 mm nešvarumų ir suspenduotų dalelių

Labai patvarus dėl keramikos mechaninio sandarinimo

Nepertraukiamas variklio darbas su integruotu šiluminės apsaugos kontūru perkaitimo atveju

Automatinis įjungimas ir išjungimas dėl plūdinio jungiklio priklausomai nuo vandens lygio

Plūdinio jungiklio tvirtinimas nuolatiniam veikimui

IPX8 apsauga - apsaugota nuo vandens patekimo per panardinimą

Universalus prijungimas prie lanksčių jungčių

Didelė ergonomiška nešiojimo rankena - tinka pritvirtinti drenažo virvę

TÜV sertifikuota povandeninio siurblio kokybė

 

TECHNINĖ INFORMACIJA:

Maksimalus darbingumas: 7500 l / h

Dalelių dydis: 25 mm

Maksimalus gylis.: 5 m

Minimalus darbinis gylis: 90 mm

Aukščio įjungimo taškas: 450 mm

Išjungimo taško aukštis: 210 mm

Vandens lygio siurbimo aukštis maks. 35 mm

Maksimali vandens temperatūra: 35 ° C

Apsaugos klasė: IPX8

Apsaugos klasė: I

Maitinimo įtampa: 230-240 V (50 Hz)

Energijos sąnaudos: 0,4 kW

Jungties kištukas: CEE 7/4 (Schuko tipo kištukas F)

Kabelio ilgis: 10 m

Matmenys (L x W x H): 160 x 160 x 310 mm

Svoris: 3,7 kg

 

PRIEDAI:

Povandeninis siurblys TWP 4025 E yra komplektuojamas su adapteriu, kampiniu adapteriu, 12 m ilgio nailono lynu ir 10 m ilgio elektros laidu. Žarnos arba vamzdeliai, kurių vidinis skersmuo yra 25/32 mm, ir 1 '' / 1½ '' srieginės jungtys gali būti lanksčiai prijungtos prie siurblio.

 

Kilus klausimams apie šią prekę prašom kreiptis: tel. 8 636 65555; el.p. infogreitapigu@gmail.com

 

Atsiliepimai

Atsiliepimai padeda mums tobulėti, o klientams išsirinkti tinkamą ir kokybišką prekę. Būk pirmas ir palik atsiliepimą!

Palikite atsiliepimą apie PANARDINAMAS VANDENS SIURBLYS TWP 4025 E

Pasidalinkite nuotraukomis